Vi har alle hørt om Deja Vu, en fransk verden, som betyder “allerede set”, dette er et fænomen, når vi tror, ​​at den nuværende situation er den samme, som de tidligere har set eller oplevet. Dette sker normalt i tidlig aldersgruppe, og når vi bliver ældre, forsvinder den.

Næsten alle der i den tidlige alder har oplevet Deja Vu, hvor man siger er dette, vi har gjort tidligere, og engang kommer svaret i en bekræftelse. Dette er en mærkelig følelse, der gør lys og tabt. Selvom Deja Vu er et meget kortlivet eksempel på vores liv, men det har været sådan, at folk husker denne lille forekomst af få sekunder til hele livet. Dette er ikke kun begrænset til at huske Deja Vu, men det skaber også nysgerrigheden for at vide mere om Deja Vu.

Der er så mange overbevisninger og antagelser baseret på tanke skolen. Nogle mener, at Deja Vu er en gammel minder om dit tidligere liv. Selvom den ikke har nogen videnskabelige forklaringer på hypotesen. Mens videnskabsmand tro på, at Deja Vu er et produkt af hjerne forestilling eller neuron hyper kommunikation, hvor hjernen viser ideer forvirret med virkeligheds eksempler, men der er stadig ingen videnskabelige undersøgelser, der understøtter denne teori om hjernens misfiring. Deja Vu er stadig et mysterium, der skal løses.