Karrierer for vandtegn

Der er kendt, at vandtegn flyder med det, de føler. Bare gør det, hvis du kan lide noget, og hvis du ikke kan lide noget, så lad det være. Krebsen, skorpionen og fiskene er vandtegnene, og her vil vi kun diskutere de mennesker, der er forbundet med disse tegn. Du er velsignet med det intuitive. Det er derfor, hvis vandtegn prøver lykken inden for den clairvoyant verden, ender de med at blive en god synsk. En begavet sjette sans giver dig undertiden mulighed for at forudsige, at noget vil ske. Denne sjette sans hjælper dig også med at bedømme en paniksituation. For at få den rigtige sti at gå på, skal disse ævner forsynes med mere opmærksomhed fra dig. Management ting er ikke skabt til dig, da du stadig ændrer dig efter situationen. På den anden side har du en underligt mystisk vane, at du ved nøjagtigt, hvad du skal sige eller hvad du skal gøre på et bestemt tidspunkt, derfor er du i stand til at håndtere enhver vanskelig situation. Denne kvalitet hos dig vil fungere som et aktiva såvel som et våben i dit liv for at give dig fordele. Lad os nu tale om hvert enkelt vandtegn.

Krebs
Du er venlig, medfølende og forstår naturen og vil have, at folk anerkender disse kvaliteter ved dig. Du lægger vægt på følelserne hos mennesker omkring dig og ved, at folk vil huske dig for hvordan du behandler dem. Månen er din herskende planet, der beskæftiger sig med empati, følelser og intuition. Dit vigtigste aktiva vil være din omsorgsfulde natur overfor dine kolleger, som vil gøre arbejdspladsen rofyldt. Husk en ting, som du har brug for for at kontrollere dine stemninger, fordi du er meget følsom over for folkene omkring dig og kan reflektere disse følelser så det skade dig selv. En kok, en sygeplejerske eller noget, der har at gøre med at oprette et hjem eller er forbundet med pleje, vil være en god mulighed for din karriere.

Skorpion
Intensitet er et særtræk for Skorpionen. Du er en mystisk personlighed, der bliver fascineret af de ting, der får folk omkring dig forbløffet. Pluto er din herskende planet, der er forbundet med intens natur, mystik og ambitiøsitet. Ethvert arbejde, der tilfredsstiller din nysgerrighed, vil være passende for dig. Du vil blive velsignet med fordeler hos chefer og kolleger på grund af din selvtillid. Lad ikke din selvtillid blive til arrogance. Din beslutsomhed og stadige ydre vil være vigtige for at du skal klatre i karrierestigen. Videnskab, politik og en privatdetektiv er nogle af de karrieremuligheder, du skal vælge.

Fiskene
Din karakter af at tilpasse dig ethvert miljø er din identitet. Du ønsker ikke at føre, men at følge med strømmen, der betyder, at du er en god tilhænger. Neptun er din herskende planet, det er derfor, du er tiltrukket af spiritualitet. De ting, som andre har gået glip af, opfattes af dig, hvilket gør dig anderledes end andre. Du er kreativ til at løse problemer. Du sætter pris på enhver lille ting, der kommer din vej. Husk en ting, du får aldrig success, før du prøver at svømme opstrøms. Bare accepter udfordringerne, der kommer mod dig som muligheder, og skub dig selv til at afslutte dem. Ministeriet, lægemidler, området kreativ kunst er nogle af de karrieremuligheder, du kan prøve lykken på.