Er der et liv efter døden?

Er det muligt at kommunikere med ånder? Disse spørgsmål kunne have krydset dit sind engang i dit liv. Ja, der er et liv efter døden og kommunikation med ånder er mulig.

Jagten på sandheden om efterlivet har været et følsomt emne for alle. Kommunikation med ånder fra den anden verden, livet efter døden er en sti, der kun medium kan krydse.

Medier er mennesker, der er blevet skænket en sjælden evne til at kommunikere med ånderne og formidle budskaber til mennesker og til verden, at efterliv eksisterer; livet fortsætter selv efter døden. De fungerer som instrumenter i at bygge bro mellem her og den anden side. Seancer med dem give chance for den afdøde at tilslutte eller nå ud til deres sørgende kære til at hjælpe dem til at acceptere tabet og langsomt gå videre med livet i fred.

Kanalisering eller mediumitet kommer i to former. Først er gennem fysiske medium, hvilket er en objektiv karakter. I denne proces sidder personen med et medium i en seance og være i stand til at høre eller se, hvad der sker. Ånden er i stand til at kanalisere gennem mentale og fysiske energi af mediet resulterer til noget fysisk at finde sted. Ved udførelsen af denne form for mediumitet, skal der udvises forsigtighed. Det bør kun ske på et ordentlig scenariet, hvor mediet har fuld kontrol og overvågning af miljøet for at sikre sikkerheden. Den anden form for mediumitet er gennem synske medier. I disse fænomener, ånden fra den anden side kommunikerer gennem den mentale bevidsthed af mediet til at dele, der er et liv efter døden og afsløre oplysninger om den anden verden.

Under mental mediumitet, er der tre former, medier bruger, når de kommunikerer med ånderne og disse er: (1) clairvoyance, som opstod i fransk ord, der betyder klart se. Mediet ser ånden gennem deres sind, og derefter beskriver, hvad de ser til den person, der har en åndelig læsning. Arten af denne type kanalisering kan være subjektiv eller objektiv. (2) Clairaudience er evnen til at høre stemmer eller hvad ånden siger gennem mediumet sind. (3) Clairsentience, som er den sidste form for medium, der normalt opleves, når nogen bare begynder at anerkende hans/hendes gave af at kunne krydse til den anden side. Det er det at føle efter ånden gennem følelser.

At have evnen til at forbinde med ånderne og viden om den anden side indebærer er et stort ansvar. Den rolle, at være et instrument af den anden side er meget vigtigt for folks længsel til at kommunikere med ånderne af deres elskede. Denne gave kan hjælpe en ånd formidle budskaber, der kan give trøst til deres kære, give hjælp til dem, der stadig vandrer og ikke ved, at de allerede er døde, bevise eksistensen af en anden verden, og har en forståelse af de ting, end hvad de normale øjne kan se.

Et liv efter døden, eksisterer og kommunikation med den åndelige verden er kun mulig gennem mediers gave.