Omvendte Tarotkort er ikke alt for dårlige!

Vi tror altid, at det modsatte af gode ting vil være dårlige ting. Men det er ikke den fuldstændige sandhed. I nogle situationer kan negative ting være godt for os. For eksempel har mørke altid været betragtet som en negativ ting, og vi blev alle foreslået at holde os væk fra mørket og altid være, der, hvor lyset er. Men vi glemmer alle, at når vi skal sove, har vi brug for mørke. Lyset vil gøre os utilpas, mens vi sover.

Det var bare et af mange eksempler, for at give dig en idé til at tænke over de gode ting i de dårlige. Den samme regel gælder også for Tarotkortene. Vi kender alle Tarotkortene, de er 78 kort, og de første 22 kort er den store Arkana. Disse kort har symbolske betydninger fokuseret på den materielle verden, det intuitive sind og områder i forandring. De resterende 56 kort er den lille Arkana, opdelt i fire grupper: Stave, Bægre, Sværd og Mønter. De bliver brugt til at skabe et bedre og mere organiseret liv.

På den samme måde kan Tarot være omvendt. De samme tarotkort kan have negative eller andre, modsatte betydninger. Når omvendte kort dukker op i din Tarotlæsning, skal du lytte til din mavefornemmelse og se på de omkringliggende kort for at forstå, hvad det omvendte Tarotkort forsøger at fortælle dig. Det kan være positivt, negativt eller intet af det, det kan bare være en måde at præsentere en lektion, du skal lære.

Du skal forstå, hvad disse omvendte tarotkort forsøger at fortælle dig. Nogle gange kan situationer være forskellige for forskellige personer. Vi kan ikke benægte, at vi alle har mindst to aspekter. Den første er positiv, den anden er negativ, men nogle gange er kun positivitet ikke nok for os.

Så hvis du har trukket et omvendt tarotkort, skal du ikke gå i panik. Der må være noget, som det omvendte tarotkort vil fortælle dig. Hvis du får panik eller overreagerer i øjeblikket, vil du ikke være i stand til at forstå den besked, som det omvendte tarotkort, vil fortælle dig.