Mange mennesker over hele verden hævder at have kendskab til den usete del af deres liv. De får nogle gange mennesker, der kommer til dem der søger at få et kig på deres fremtid. Disse mennesker bliver kaldt af forskellige navne i hele verden. Disse spåkoner tendens til at bruge bestemte metoder, nogle kalder medium, hvorfra de modtager de oplysninger fra deres klient ønsker. Disse spåmænd læse håndflader, blade, tegning linjer, stirrer på krystalkugler, raslende gamle knogler og andre kaster pinde. Da de forsøger at give svar på overnaturlige hændelser, lad os se på nogle af de fælles religioner i verden.

Kristnes syn på spådomskunst

Bibelen er kraftigt mod denne praksis, og enhver anden form for spiritisme, medier, okkult eller endda healere. De, der læser andres hænder, tarot kort, skæbne fortælle, astrologer og dem, der bruger horoskop er alle grupperet i denne kategori. De arbejder især på forestillingen om, at der findes guder og ånder af de døde mennesker af et samfund, de kan have indflydelse på fremtiden.

Ifølge 2 Kor. 11: 14-15, er denne form for tro betegnes som satanisme og ånder eller guder er hans dæmoner. Bibelen giver ingen mulighed for, at de døde medlemmer af samfundet har indflydelse på fremtiden. Når man er død, forbliver man det og intet finder sted mellem de levende og de døde.

Kristne ved, at dødes ånder kan ikke tale, så spåkone bruge almindelige midler til at få oplysninger om dig. De kunne bruge internet til at finde information eller anvendelse vis nummer. Satan er også god til at forklæde sig, så alle, der er en tilhænger af Satans vinder ved dette. De kan fortælle fremtiden gennem sataniske hjælp, så flere mennesker kan komme til ham.

Islamisk syn

Nogle mennesker har fuldstændig ignoreret virkeligheden af jinn, hvor Koranen har afsat et helt kapitel for at diskutere, soorah al-jinn, kapitel 27. Hvis man ser dybere ind i betydningen af Jinn, det er at skjule. Andre bruger det til at give det en betydning af dygtighed. Andre henvise til det som et menneske uden fysisk form. Islam præsenterer også denne Satan som den del af alle mennesker, der er skjult for deres syn, men ledsager dem når de lever.

Det hedder, at der er ingen måde noget menneske kan se ånden med sine øjne. De der ikke følger Allahs veje vil være agenter for Shaytaan og han kan manipulere dem til at gøre vad han ønsker. Dem, der vælger at følge anmodningen vil falde og blive hans agenter. Ud fra dette kan det ses, at selv islam hævder, at der ikke er nogen mennesker der kan se ånder eller fremtid, så alle andre midler til at opnå disse oplysninger er fra Shaytaan.

Konklusion

Generelt kunne den praksis spådomskunst være en chance for at fortælle, hvad i morgen ser ud for nogle. Men det er klart som dagen, at praksis er forbundet med ekstraordinære evner, som kommer gennem forskellige midler. Enhver handling af spåkone er fordømt af alle religioner, da det giver forrang til de ånder snarere end Gud.

Läs mer om historien om spådomskunst